1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta Venüs Veteriner Kliniği hizmete açıldı
Kars’ta Venüs Veteriner Kliniği hizmete açıldı

Kars’ta Venüs Veteriner Kliniği hizmete açıldı

​​​​​​​Veteriner Hekim Öyküsu Cengiz tarafından hizmete açılan Venüs Veteriner Kliniği, yalnızca pet hayvanlarına hizmet verecek.

A+A-

Veteriner Hekim Öyküsu Cengiz ; "açılışa katılan ve bizleri bu güzel günde yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ederiz" diyerek klinik hakkında şu bilgileri verdi: “Kedi ve köpekler üzerine gerekli olan tüm ihtiyacı karşılayarak, mama, aksesuar, kozmetik bakım, vitamin ürünleri, evde bakım ihtiyaçları olan her türlü ürünlerin satışını yapacağız. Hekimlik olarak da dahiliye, cerrahi, doğum gibi aklıllara gelebilecek bütün hizmetleri vereceğiz. Yardımcı personellerimiz ve teknikerimizle iyi bir kadromuz var. Kliniğimiz son teknoloji ürünlerle donatılmış olarak Kars halkına hizmet verecek. Hayvanlar bizim dostlarımız ve onları burada en iyi şekilde tedavi ederek yuvalarına mutlu ve huzurlu dönmeleri için çalışacağız. Uzman ekip arkadaşlarımızla birlikte halkımızın hizmetindeyiz.”

Açılışa katılan Kars Ticaret İl Müdürü Adem Beyribey ve Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ödül ise Kars’ta büyük bir ihtiyaç olan ve yalnızca evcil hayvanlara hizmet veren Venüs Veteriner Kliniği’nin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ettiler.

Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ödül ; "Bilindiği üzere bölgemiz 1,5 milyon büyükbaş, 2 milyon küçükbaş hayvan varlığı ile ülkemiz çiftlik hayvancılığının gözbebeği konumundadır. Buna paralel olarak bölge ekonomimizin temelini aile tipi işletmelerde yapılan çiftlik hayvancılığı faaliyetleri oluşturmaktadır. Fakat kamuoyunda tahmin edilenin aksine bölgemizde her geçen gün pet hayvanı populasyonunda ciddi bir artış gözlemlemekteyiz. Artan pet hayvanı populasyonun en temel ihtiyacı pet hayvan sağlığı konusunda uzman veteriner hekimler ve tam donanımlı veteriner hekim muayenehaneleridir. Tam da bu ihtiyacı karşılamak üzere bugün açılışını yaptığımız Venüs Veteriner Hekim Muayenehanesi Kars Merkezde ilk defa sadece pet hayvan sağlığı hizmetleri vermek üzere tam donanım ile hazırlanmıştır ve can dostlarımız olan pet hayvanlarımızın hayvan sağlığı, koruyucu hekimlik ve bunun gibi tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflemektedir. Bu önemli ihtiyacı gidermek, bölgemiz pet hayvanı sahiplerine hizmet vermek üzere yola çıkan ve toplumda erkeklere özgü bir meslek olarak nitelendirilen veteriner hekimlik mesleğini kadınlarında başarıyla yapabileceğini kanıtlamak üzere yola çıkan meslektaşım Venüs Veteriner Hekim Muayenehanesi sorumlu veteriner hekimi Öyküsu Cengiz'i ve ekibini tebrik ediyor, Bölge Veteriner Hekimleri Odası olarak ülkemizde ve bölgemizdeki tüm meslektaşlarımızın olduğu gibi kendisinin de her zaman yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Venüs Veteriner Hekim Muayenehanesinin ülkemiz, bölgemiz için hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Venüs Veteriner Kliniği, Ortakapı Mahallesi Hakim Ali Rıza Aslan Caddesi MCK C Blok Numara 193 Merkez Kars adresinde hizmet veriyor.

a1-174.jpga2-155.jpga3-134.jpga4-082.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.