1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta uyuşturucu tacirlerine darbe
Kars’ta uyuşturucu tacirlerine darbe

Kars’ta uyuşturucu tacirlerine darbe

Uyuşturucu ticareti yapmak maksadıyla Kars’a gelen 1’i Azerbaycan uyruklu 3 şahıs ile şüphe üzerine durdurulan bir araç içerisindeki 2 şahsın üzerinde uyuşturucu madde yakalandı.

A+A-

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan koordineli çalışma neticesinde Sarıkamış eski Erzurum yolu üzerinde şüpheli bir araç durduruldu. Araç içerisinde bulunan İ.K. ve A.Ç. isimli şahısların yapılan üst aramasında toplam 38,61 gram metamfetamin uyuşturucu madde ele geçirildi.

Öte yandan Kars-Erzurum yolu üzerinde bulunan Sanayi Kavşağında meydana geldi. Kente uyuşturucu ticareti yapmak maksadıyla gelen 1’i Azerbaycan uyruklu toplam 3 şahsın olduğu bilgisini alan ekipler, şahısların içerisinde bulunduğu aracı uygulama noktasında durdurdu. Yapılan üst aramasında Azerbaycan uyruklu bayan L.G. isimli şahsın üzerinden 23,73 gram metamfetamin ve 1,27 gram esrar uyuşturucu madde yakaladı.

Gözaltına alınan 5 şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şahıslardan Azerbaycan uyruklu bayan L.G. “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer şahıslar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ayrıca merkez ve Sarıkamış’ta yapılan kontrollerde 220 paket kaçak sigara, 96,55 kilogram kıyılmış tütün, 11 kilogram kaçak tütün, 3 bin adet kaçak boş makaron ve 20 paket doldurulmuş makaron ele geçirildi. Şüpheli şahıslar hakkında adli ve idari işlemlere başlatıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.