1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta, U19 Gençler Futbol Şampiyonası İsmail Bedel ligi başlayacak
Kars’ta, U19 Gençler Futbol Şampiyonası İsmail Bedel ligi başlayacak

Kars’ta, U19 Gençler Futbol Şampiyonası İsmail Bedel ligi başlayacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) faaliyet programında yer alan 2019-2020 Amatör Futbol sezonu Kars ili U19 Gençler Futbol Şampiyonası İsmail Bedel ligi olarak başlayacak.

A+A-

TFF İl Temsilciliği ve Kars Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanlığının almış olduğu karar ile U19 Gençler Futbol Şampiyonası ülkemiz futboluna uzun yıllar emek etmiş olan, gerek profesyonel liglere ve gerekse alt yapı liglerine futbolcu yetiştiren Karsspor Kulübünün emektar antrenörü ve aynı zamanda Manisa Gücü Spor Kulübünün kurucu Başkanı merhum İsmail Bedel adına düzenlenecek.

8 Şubat Cumartesi günü 6 takımın katılacağı, tek devreli lig usulüne göre oynanacak müsabakalarda birinci olan takım Kars’ı Türkiye şampiyonasında temsil etmeye hak kazanacak.

TFF İl Temsilcisi Metin Rıza Akıl ve ASKF Başkanı Burhan Taş, yaptığı açıklamada, “Yıllarca ilimiz sporuna ve sporcularına emek veren merhum İsmail Bedel hocamızın adını U19 ligimize vererek hatırasını yaşatmak istedik. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve spor camiasına başsağlığı diliyoruz. Seni unutmayacağız İsmail hocam. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Gürsel Polat da, almış olduğumuz bu karara destek vererek emeği geçenlere teşekkürlerini iletip, müsabakaya katılan takımlara başarılar diledi” dediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.