1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta “Trafikte kural bizi hayata bağlar” uygulaması
Kars’ta “Trafikte kural bizi hayata bağlar” uygulaması

Kars’ta “Trafikte kural bizi hayata bağlar” uygulaması

Kars Valisi Türker Öksüz, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde bir araya gelen ortaokul öğrencileriyle birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda "Trafikte Kural Bizi Hayata Bağlar" sloganıyla yapılan uygulamaya katılarak sürücüleri uyardı

A+A-

Ercüment DAŞDELEN

İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’in de katıldığı uygulamada açıklama yapan Vali Öksüz, trafik kuralları konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla öğrencilerle trafik denetimi yaptıklarını belirtti.

Ölümlü trafik kazalarının uygulamalarla en aza düşürülmesinin hedeflendiğini ifade eden Vali Öksüz, "Trafik, ülkemizin en önemli sorunlarından birisidir. Maalesef, her yıl orta büyüklükte bir ilçenin nüfusunu trafik kazalarında kaybediyoruz. Bunu mutlaka önlememiz lazım. Trafikteki ağır tablonun ortadan kaldırılması için İçişleri Bakanlığımız önemli çalışmalar yapıyor, çok çeşitli tedbirler alınıyor. Vatandaşlarımızın trafik kurallarına uyması gerekiyor. Burada bir farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz, öğrencilerimizle buna dikkat çekmek istedik" dedi.

Toplum destekli polisler ve trafik polislerince reflektörlü ikaz yeleği giydirilen öğrenciler, durdurulan araçlardaki sürücülere kurallar konusunda uyarılarda bulundu.

Sürücüleri özellikle emniyet kemeri takmaları konusunda uyaran öğrenciler, servis sürücülerinden de fazla yolcu almamalarını istedi.

1-190.jpg2-181.jpg3-153.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.