1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta ticari taksilere korona kısıtlaması!
Kars’ta ticari taksilere korona kısıtlaması!

Kars’ta ticari taksilere korona kısıtlaması!

Kars’ta yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunca alınan ek kararlar doğrultusunda ticari taksilere korona kısıtlaması getirildi.

A+A-

Kars Valisi Türker Öksüz’ün başkanlığında İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunca alınan karar doğrultusunda il merkezinde, Sarıkamış ve Kağızman’da kayıtlı ticari taksilere 31 Mart 2020 tarihinden itibaren kısıtlama getirildi.

Alınan tedbir kapsamında ticari taksiler gün aşırı plakasının son rakıma göre tek veya çift olan taksiler trafiğe çıkacak. 31 Mart tarihinde plakasının son rakamı çift olan taksiler trafiğe çıkacakken, 1 Nisan tarihinde ise son rakamı tek olan taksiler trafiğe çıkacak.

Ayrıca Kovid-19 salgınıyla mücadele de özellikle tarım ve hayvancılık faaliyetleri yapan vatandaşların sağlığını korumak, salgının yayılmasını engellemek maksadıyla köy minibüslerinin de ilçe ve il merkezine yaptıkları seferlere de gün sınırlaması getirildi. Düzenlemeyi Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası / Esnaf Sanatkarlar Odası / Odalar Birliği Başkanlığı ve Kooperatif tarafından yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.