1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta terör ve suç örgütlerine geçit yok!
Kars’ta terör ve suç örgütlerine geçit yok!

Kars’ta terör ve suç örgütlerine geçit yok!

Kars genelinde güvenlik güçleri tarafından terör ve suç örgütlerinin faaliyetleri önleniyor. 2020 yılında Kars kırsalında gerçekleştirilen 499 operasyon sonucu 15 terörist etkisiz hale getirildi.

A+A-

Volkan KARABAĞ

2020 yılında Kars İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından kent genelinde terör ve organize suç örgütlerinin faaliyetlerinin önlenmesi, terör örgütünün finans kaynaklarının kurutulması, uyuşturucu madde imal ve ticareti ile kullanımının önlenmesine yönelik çok sayıda operasyon ve uygulama gerçekleştirildi.

PKK/KCK, FETÖ/PDY ve DEAŞ terör örgütü ile organize suç örgütünün faaliyetlerini önlemek amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen 591 operasyon ve çok sayıda ki uygulamada toplam 729 şüpheli gözaltına alındı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyon ve uygulamalarda gözaltına alınan toplam 729 şüpheliden 176 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayrıca İl Jandarma Komutanlığı tarafından Kars kırsalında teröristle mücadele kapsamında yapılan iç güvenlik operasyonlarında 2020 yılı içerisinde gerçekleştirilen 499 operasyon sonucu 15 terörist etkisiz hale getirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.