1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta, sokaklar uyuşturucudan temizleniyor
Kars’ta, sokaklar uyuşturucudan temizleniyor

Kars’ta, sokaklar uyuşturucudan temizleniyor

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerinin sokakların uyuşturucudan temizlenmesine yönelik yaptığı 3 ayrı çalışma neticesinde 35,4 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. 1 kişi tutuklandı.

A+A-

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri M.T. ,E.A., Y.E.K. ve U.B. isimli şahısların üst, ev ve araç aramalarında toplamda 35,4 gr uyuşturucu madde, uyuşturucu madde kullanımı amacı ile kullanılan tütün sarma kâğıdı ve 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 54 adet uyuşturucu maddelerin ticaretinde kullanılan kilitli poşet ele geçirildi.
Konu ile alakalı olarak M.T. isimli şahıs hakkında TCK-188 (Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti) suçu kapsamında adli işlem yapılarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
E.A, Y.E.K. ve U.B. isimli şahıslar hakkında TCK-191 (Uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak veya kullanmak) suçu kapsamında adli işlem yapıldı.
Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Uyuşturucu ticareti yapan, toplum sağlığına ve gençlerimize zarar veren zehir tacirleriyle mücadelemizin kesintisiz olarak devam edecektir” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.