1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta silahlı ve sopalı kavga!
Kars’ta silahlı ve sopalı kavga!

Kars’ta silahlı ve sopalı kavga!

Kars’ta iki grup arasında çıkan silahlı ve sopalı kavgada 8 kişi yaralandı.

A+A-

İddiaya göre; hayvan pazarında sabah saatlerinde iki grup arasında çıkan tartışma sonrası taraflar İsmail Aytemiz Caddesinde karşılaştı. Sözlü tartışmanın ardından çıkan kavgada taraflar silah ve sopalı kavga etti.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Polis ekiplerinin müdahalesi sonrası taraflar ayrıldı. Yaralılar ambulans ve çevredeki vatandaşlarca hastaneye sevk edildi.

Kavgada çeşitli yerlerinden kurşun ve sopayla yaralanan yaralıların tedavileri sürüyor.

Bölgeye gelen İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ise olayla ilgili bilgi alarak şehrin güvenliği için alınması gerekli talimatları verdi. Araç ve yaya trafiğine kapatılan caddede Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin incelemesinin ardından cadde yeniden trafiğe açıldı.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

kars’ta-silahli-ve-sopali-kavga!-(1).jpgkars’ta-silahli-ve-sopali-kavga!-(2).jpgkars’ta-silahli-ve-sopali-kavga!-(3).jpgkars’ta-silahli-ve-sopali-kavga!-(4).jpgkars’ta-silahli-ve-sopali-kavga!-(5).jpgkars’ta-silahli-ve-sopali-kavga!-(6).jpgkars’ta-silahli-ve-sopali-kavga!-(7).jpgkars’ta-silahli-ve-sopali-kavga!-(8).jpgkars’ta-silahli-ve-sopali-kavga!-(9).jpgkars’ta-silahli-ve-sopali-kavga!-(10).jpgkars’ta-silahli-ve-sopali-kavga!-(11).jpgkars’ta-silahli-ve-sopali-kavga!-(12).jpgkars’ta-silahli-ve-sopali-kavga!-(13).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.