1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta servisçilerden Bahar Kalkanı Harekatı’na destek
Kars’ta servisçilerden Bahar Kalkanı Harekatı’na destek

Kars’ta servisçilerden Bahar Kalkanı Harekatı’na destek

Kars’ta öğrenci servisleri, İdlib şehitlerini anmak ve Bahar Kalkanı Harekatı’na destek için araçlarına Türk Bayrağı asarak, konvoy yaptı.

A+A-

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Bahar Kalkanı Harekatını desteklediklerini ve İdlib’de şehit olan Mehmetçiğimizi anmak için Kars’ta çalışan öğrenci servisleri bir araya geldi. Cumhuriyet Meydanında araçlarına Türk Bayrağı asan servisçiler, konvoy yaparak Garnizon Şehitliğine geldi. Servisçiler burada şehitlerimiz için dua ederek Fatiha okudular.

Servisçiler, kent merkezinde korna çalarak düzenledikleri konvoyu Cumhuriyet Meydanında sonlandırdılar.

Öğrenci servisçileri adına açıklama yapan Mustafa Erdem, millet olarak devletin ve askerin yanında olduklarını göstermek için araçlarına bayrak astıklarını söyleyerek, “İdlib’de ki şehitlerimiz ve Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı’na destek olmak için bugün burada bir araya geldik. Her zaman devletimizin yanındayız ve devletimizle birlikte hareket etmeye devam edeceğiz. Hepimiz Mehmet, hepimiz Askeriz. Allah şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık sıhhat versin. Allah bir daha bugünleri göstermesin.” dedi.

kars’ta-ogrenci-servisleri,-idlib-sehitlerini-anmak-ve-bahar-kalkani-harekati’na-destek-icin-araclarina-turk-bayragi-asarak,-konvoy-yapti-(11).jpgkars’ta-ogrenci-servisleri,-idlib-sehitlerini-anmak-ve-bahar-kalkani-harekati’na-destek-icin-araclarina-turk-bayragi-asarak,-konvoy-yapti-(10).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.