1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta ruhsatsız tabanca ve kaçak içki ele geçirildi
Kars’ta ruhsatsız tabanca ve kaçak içki ele geçirildi

Kars’ta ruhsatsız tabanca ve kaçak içki ele geçirildi

Kars İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 18-24 Aralık 2018 tarihlerinde İl merkezinde yaptığı çalışmalarda ruhsatsız tabanca ve kaçak alkollü içki ele geçirildi, yurda illegal yollardan giren yabancı uyruklu 37 şahıs yakalandı.

A+A-

Kars İl Emniyet  Müdürlüğü ekipleri şüphe üzerine park halinde bulunan bir araç içerisinde yaptığı aramada 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör ve 7 adet fişek ele geçirdi.

Yapılan kontrollerde ülkemize illegal yollardan sahte belgelerle girdiği tespit edilen 37 yabancı uyruklu şahıs ve bu şahısların nakillerini gerçekleştiren 2 Türk vatandaşı şahıs yakalanarak gerekli işlemlere başlandı.

Kars’ta faaliyet gösteren 5 farklı işyerinde yapılan aramalarda 0,5 litrelik pet şişelerin içerisinde kaçak oldukları değerlendirilen toplam 15 şişe alkollü içki ele geçirildi. 5 şüpheli şahıs hakkında 5607 sayılı kaçakçılık ile mücadele kanuna muhalefet suçundan işlem başlatıldı.

Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Suç ve suçluyla mücadelemiz kararlılıkla devam edecek olup; suçun işlenmeden engellenmesine yönelik vatandaşlarımızın huzur, sükûn ve güvenlikleri için 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalarımız tüm kadromuzla aralıksız devam edecektir” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.