1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta Ramazan Bayramında yıldızlar geçidi
Kars’ta Ramazan Bayramında yıldızlar geçidi

Kars’ta Ramazan Bayramında yıldızlar geçidi

Kars’ta Ramazan Bayramında ünlü isimler sevenleriyle buluştu. Bayramın ikinci günü sahneye çıkan sanatçılar birbirinden güzel şiir ve şarkılarla vatandaşların gönüllerinde bir kez daha taht kurdu.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Grand Ani Hotel’de düzenlenen konserde Ahmet Selçuk İlkan birbirinden güzel şiirlerini seslendirirken, Faik Öztürk ve Safiye Soyman’ın söylediği şarkılarla vatandaşlar gönüllerince eğlendi. Konser öncesi Kars’a ilk kez gelen İlkan yaptığı açıklamada, “Çok duygulu ve heyecanlıyım. Çünkü ilk kez Kars’a geliyorum. Bugüne kadar Kars’ın gözbebeği güzel dostlarıyla hep yan yana olduk başka şehirlerde ama Karslılarla Kars’ta bir arada olmak beni çok heyecanlandırıyor. Hep Kars’ın güzelliğini onlardan duyardım ama bugün hem yan yana hem can canayız. Çok mutluyum.” dedi.

50 yıl sonra Kars’a yeniden gelen Faik Öztürk ise, “Kars benim için çok önemli, ben ilkokulu Kars’ta bitirdim. Kars’ta okudum, bugün gittim eski evimi buldum, gördüm ve çok duygulandım. O evde 4 sene oturduk. 50 yıldır ilk defa geldim ve Kars çok değişmiş. Kars’ta olmak ayrı bir keyif, bundan sonra Allah nasip ederse sık sık geleceğim.” ifadesini kullandı.

Kars’a gelmeyi çok istediğini ve arzu ettiğini ancak ilk kez geldiğini söyleyen Safiye Soyman’da, “Kars’a gelmek bugüne kısmet oldu. Dünyanın görmediğim başka bir yerine gitseydim bu kadar sevinmezdim. Yeni çıkan 2 şarkımı da bugün Karslılara için okuyacağım. İnşallah Kars bana uğurlu gelecek, yaklaşık 3 aydır çok büyük üzüntüler çektik, yüreğimizden yaralarımız gitmedi ama hayat tabi ki devam ediyor. Ben burada depremde hayatını kaybeden tüm depremzedelere Allah rahmet diliyorum. Allah bir daha o üzüntüleri göstermesin.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından okuduğu şiir ve şarkıları ile gönüllere taht kuran Türk Müziğinin usta isimlerinden Ahmet Selçuk İlkan, Karslılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Daha sonra sahneye çıkan Faik Öztürk ve Safiye Soyman’ın söylediği şarkılarla vatandaşlar gönüllerince eğlendi.

Gecede Faik Öztürk’e sürpriz doğum günü de yapıldı. 62’nci doğum gününü sahnede kutlayan dostlarıyla birlikte pasta keserek kutlayan Öztürk duygulu anlar yaşadı. Kesilen pastayı Safiye Soyman elleriyle Faik Öztürk’e yedirdi. Düzenlenen konser gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

karsta-ramazan-bayraminda-yildizlar-gecidi-1.jpgkarsta-ramazan-bayraminda-yildizlar-gecidi-2.jpgkarsta-ramazan-bayraminda-yildizlar-gecidi-3.jpgkarsta-ramazan-bayraminda-yildizlar-gecidi-4.jpgkarsta-ramazan-bayraminda-yildizlar-gecidi-5.jpgkarsta-ramazan-bayraminda-yildizlar-gecidi-6.jpgkarsta-ramazan-bayraminda-yildizlar-gecidi-7.jpgkarsta-ramazan-bayraminda-yildizlar-gecidi-8.jpgkarsta-ramazan-bayraminda-yildizlar-gecidi-9.jpgkarsta-ramazan-bayraminda-yildizlar-gecidi-10.jpgkarsta-ramazan-bayraminda-yildizlar-gecidi-11.jpgkarsta-ramazan-bayraminda-yildizlar-gecidi-12.jpgkarsta-ramazan-bayraminda-yildizlar-gecidi-13.jpgkarsta-ramazan-bayraminda-yildizlar-gecidi-14.jpgkarsta-ramazan-bayraminda-yildizlar-gecidi-15.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.