1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta Rakipsiz Tek Muhtar Adayı : Özcan Müçük
Kars’ta Rakipsiz Tek Muhtar Adayı : Özcan Müçük

Kars’ta Rakipsiz Tek Muhtar Adayı : Özcan Müçük

​​​​​​​30 Mart 2014'te yapılan yerel seçimlerde Kars Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı seçilen Özcan Müçük, beş yılda mahalleyi tanınmayacak hale getirdi.

A+A-

Göreve başladığında birçok sıkıntı ile karşılaşan Muhtar Müçük, beş yıllık süre zarfında yapmış olduğu hizmetlerle mahallelinin gönlünde de taht kurdu.

Temizlikten, yol, su ve kanalizasyon sorununa, dolmuş hattından, metruk binaların yıkılmasına, mahallenin yeşillendirilmesinden, taziye evinin yapılmasına, küskünlerin barıştırılmasından, yaşlıların ve çocukların bir çok alandaki sorunlarının giderilmesine kadar önemli hizmetlerde bulunan Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Özcan Müçük, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde yeniden muhtar adayı oldu.

Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri, Muhtar Özcan Müçük’ün çalışmalarından duymuş oldukları memnuniyeti dile getirirken, Özcan Müçük’ün karşısına rakip muhtar adayı çıkmaması da dikkatlerden kaçmadı.

“Doğru hizmet olunca rakip olmuyor” diyen mahalle sakinleri, Özcan Müçük’ten 2019 yerel seçimleri sonrası yeniden hizmet beklediklerini, ifade ederek şunları belirttiler : “ Mahallemizin 2014 seçimleri öncesi bir çok sorun ve sıkıntısı vardı. Ne yazık ki sorunlar dağ gibi büyümüştü. Özcan Müçük’ün muhtar olmasından sonra, hizmetler katlanarak arttı. Hatta diyebiliriz ki Kars’ta en büyük hizmet, Özcan Müçük ile Fevzi Çakmak Mahallesi’ne gelmiştir. Allah muhtarımızdan razı olsun, mahallemizdeki garibanların da yüzü Özcan Müçük ile gülmüştür. Bütün hizmetler bir yana dursun, mahallemizdeki fakirlere sahip çıkmış, dışardan getirdiği yardımlarla, sıcak aş, sıcak yuva sahibi yapmıştır. Yine fakir öğrencileri okutmuş, giyim, kırtasiye, yardımı yapmıştır. Yaşlılarımızın hizmetinde olmuştur. Bir muhtardan çok, abi gibi kardeş gibi bütün mahalle halkına sahip çıkmıştır. Mahallemizde barışı sağlamış, küskünlükleri bitirmiş, adam gibi hizmet etmiştir. Eğitim ve öğretime önem vermiştir. Bu anlamda da karşısına rakip çıkmamıştır. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.”

ozcan.jpg

2-232.jpg

1-241.jpg5-015.jpg3-198.jpg6-011.jpg4-121.jpg

20819.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.