1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta polis, 50 dezavantajlı çocuk ile Sarıkamış’ta ağaç dikti.
Kars’ta polis, 50 dezavantajlı çocuk ile Sarıkamış’ta ağaç dikti.

Kars’ta polis, 50 dezavantajlı çocuk ile Sarıkamış’ta ağaç dikti.

​​​​​​​Kars il Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’nce yürütülen “ÇOGEP Umutlu Yarınlar İçin Takipteyiz” projesi kapsamında polis, çocuklarla çeşitli etkinliklerde bir araya geliyor.

A+A-

Kars Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince, Orman İşletme Müdürlüğü’nün Sarıkamış’ta bulunan Orman Fidanlığı’nda “ÇOGEP Umutlu Yarınlar İçin Takipteyiz” projesi kapsamında 50 dezavantajlı çocuk ile ağaç dikti, dikilen ağaçlara can suyu verdi.

Polis, “ÇOGEP Umutlu Yarınlar İçin Takipteyiz” projesi kapsamında bulunan çocuklarla sürekli iletişim halinde bulunularak, hep birlikte huzurlu bir yaşam bilincinin oluşması, suç ve suçlu sayısında azalma, çocukların istismar edilmesinin önüne geçilmesi, dikkatinin faydasız ve zararlı alışkanlıklardan çekilerek tüm yaşamları için faydalı odaklara yönlendirilmesi hedefleniyor.

Proje kapsamında çocuklar arasında birlik ve beraberliği sağlayarak aidiyet duygusunun kazandırılması, sosyal amaçlı etkinlikler neticesinde birlik-beraberlik ve kardeşlik duygusunun güçlendirilmesi ve sosyal hayata uyumları sağlanacak.

Çocuklarla ağaç dikimi yapan polis daha sonra Sarıkamış Soğuksu Piknik ve Mesire Alanı’nda çocuklarla piknik yaptı.

Konuyla ilgili Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Kars İl Emniyet Müdürlüğü olarak; çocuklarımızı bilinçlendirmek adına gerçekleştireceğimiz benzer organizasyonlar yapılmaya devam edilecektir” denildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.