1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta özel ekip, cinayeti çözdü!
Kars’ta özel ekip, cinayeti çözdü!

Kars’ta özel ekip, cinayeti çözdü!

Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç talimatıyla kurulan 15 kişilik özel ekip, anne ve oğlunun cinayetini çözdü.

A+A-

Kars’ta 9 gündür ailesi tarafından haber alınamayan Figen Karadağ ve oğlu Mert Karadağ cinayetini Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç talimatıyla kurulan 15 kişilik özel ekip çözdü.

Asayiş, İstihbarat ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 15 kişilik özel ekip oluşturuldu. Kars’ta geniş çaplı arama çalışması başlatan özel ekip, kentteki tüm MOBESE ve iş yeri kameralarını inceledi.

Yaklaşık 20 kişinin ifadesinin alındığı olayda M.S. ve A.S. isimli iki şüpheli üzerinde yoğunlaşıldı. Alınan ifadelerde Figen Karadağ ve oğlu Mert Karadağ’ın cansız bedenlerinin taşındığı aracın koltuklarının değiştirildiği bulgusuna ulaşıldı.

Gerekli incelemeyi yapan özel ekip, şüpheli M.S.’nin itirafı sonucu anne ve oğlunun cansız bedenlerinin atıldığı su kuyusunu tespit etti.

Cumhuriyet Köyü mevkiinde bulunan su kuyusuna çok sayıda jandarma ve polis ekibinin yanı sıra sağlık, AFAD ve itfaiye görevlisi sevk edildi. Güvenlik güçleri tarafından inceleme sonucu anne ve oğlunun cesedi kuyudan çıkartıldı.

Anne ve oğlunun cenazesi dün yakınlarının katıldığı cenaze töreniyle Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Gözaltında olan M.S. ve A.S.’nin emniyetteki işlemleri devam ederken, Kars Cumhuriyet Başsavcılığınca dosyaya gizlilik kararı verildiği öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.