1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta öğrenciler sahneye çıktı
Kars’ta öğrenciler sahneye çıktı

Kars’ta öğrenciler sahneye çıktı

Kars’ta liseli öğrenciler öğretmenleriyle birlikte sahne aldı. Öğrencilerin iki perdelik tiyatro gösterisi büyük beğeni aldı.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Gazi Ahmet Muhtar Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri tarafından ders dışı egzersiz faaliyeti kapsamında Tacettin Şimşek’in iki perdelik komedisini canlandırdı. Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda sahnelenen oyun büyük ilgi gördü.

Öğretmenleri Zeynep Uslu Karaarslan ile Hülya Bulut Gürbüz’ün koordinesinde sahnelenen iki perdelik oyun, Türkçenin korunması, yabancı dillerin etkisinden kurtarılması ve gençlere Türkçe bilincinin aşılanması üzerine kurgulandı.

Yıl boyunca yapılan çalışmalara büyük bir özveriyle katılan öğrenciler, oyunun sergilendiği günde sahnede büyük bir başarı gösterdi.

karsta-ogrenciler-sahneye-cikti-1.jpgkarsta-ogrenciler-sahneye-cikti-2.jpgkarsta-ogrenciler-sahneye-cikti-3.jpgkarsta-ogrenciler-sahneye-cikti-5.jpgkarsta-ogrenciler-sahneye-cikti-6.jpgkarsta-ogrenciler-sahneye-cikti-7.jpgkarsta-ogrenciler-sahneye-cikti-8.jpgkarsta-ogrenciler-sahneye-cikti-9.jpgkarsta-ogrenciler-sahneye-cikti-4.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.