1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta ödüller sahiplerini buldu!
Kars’ta ödüller sahiplerini buldu!

Kars’ta ödüller sahiplerini buldu!

“Etwinning Kars” etiket ödülleri sahiplerini buldu.

A+A-

Volkan KARABAĞ

“Etwinning Kars” etiket ödülleri kapsamında İl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapılan ödül töreni, il merkezi ve ilçelerden etkin katılımla gerçekleşti.

Ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Yenice ile İlçe Milli Eğitim Müdürleri, okul müdürleri, çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

Ödül töreninde Selim İlçesine bağlı Karahamza köyü Zekariya Atilla İlkokulu birden fazla ödülle dikkatleri çekti.

Okulun Öğretmenlerinden Seda Ürün ile Esra Karademir “ulusal kalite” ödülünü alırken, okul ise “ulusal kalite” etiketiyle ödüllendirildi.

Ayrıca merkez ve ilçelerde hem ulusal hem de Avrupa kalite ödüllerine hak kazanan öğretmenlere de ödülleri verildi. Program bazı projelerin gösterimi ile sona erdi.

kars’ta-oduller-sahiplerini-buldu!-(1).jpegkars’ta-oduller-sahiplerini-buldu!-(8).jpegkars’ta-oduller-sahiplerini-buldu!-(2).jpegkars’ta-oduller-sahiplerini-buldu!-(3).jpegkars’ta-oduller-sahiplerini-buldu!-(4).jpegkars’ta-oduller-sahiplerini-buldu!-(5).jpegkars’ta-oduller-sahiplerini-buldu!-(6).jpegkars’ta-oduller-sahiplerini-buldu!-(7).jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.