1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta Ödül Pet Shop açıldı
Kars’ta Ödül Pet Shop açıldı

Kars’ta Ödül Pet Shop açıldı

Kars merkez Atatürk Caddesi üzerinde açılan “Ödül Pet Shop” yapılan açılış töreniyle müşterilerine hizmet vermeye başladı.

A+A-

Eski Foto Çilem'in sahibi Yıldırım Öztürkkan işletmeciliğinde faaliyete geçen Ödül Pet Shop açıldı. Açılış törenine Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, Kafkas Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alpaslan Yüce, Kars Öğretmenevi Müdürü Emre Okan Bayramoğlu, Türkiye Yardım sevenler Derneği Kars İl Başkanı Yasin Aşkın Yıldırım, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yargıç Harmankaya, Kars Gazeteciler Birliği Başkanı Adnan Karahan ve çok sayıda davetliler katıldı.

Geniş ürün yelpazesi rengarenk tasarımı ile beğeni toplayan işletmede evcil pet hayvanları ve gereksinim duydukları her türlü, aksesuar, mama, sağlık ürünleri mevcut olduğu ifade edildi.

kars’ta-odul-pet-shop-acildi-(1).jpgkars’ta-odul-pet-shop-acildi-(1)_renamed_1505.jpgkars’ta-odul-pet-shop-acildi-(2).jpgkars’ta-odul-pet-shop-acildi-(2)_renamed_26514.jpgkars’ta-odul-pet-shop-acildi-(3).jpgkars’ta-odul-pet-shop-acildi-(3)_renamed_28234.jpgkars’ta-odul-pet-shop-acildi-(4).jpgkars’ta-odul-pet-shop-acildi-(4)_renamed_3768.jpgkars’ta-odul-pet-shop-acildi-(5).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.