1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta, minik yüreklerden "Hayata Başlarken" projesine destek
Kars’ta, minik yüreklerden "Hayata Başlarken" projesine destek

Kars’ta, minik yüreklerden "Hayata Başlarken" projesine destek

Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Kadın Kolları tarafından İl Müftülüğü koordinesinde başlatılan “Hayata Başlarken” adlı projesi kapsamında ziyaretler devam ediyor.

A+A-

Proje kapsamında doğum yapan ihtiyaç sahibi annelere ve evlilik hazırlığında olan gençlere, TDV Kadın Kolları üyeleri, TDV gönüllüleri ve Kur’an kursu öğreticileri tarafından ziyaretler gerçekleştirilerek yardımlarda bulunuluyor.

Bu kapsamda Kars Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Kadın Kolları ile Hz. Ali 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri ve velileri tarafından "Hayata Başlarken" projesi kapsamında hazırlanan ve yeni doğum yapan ihtiyaç sahibi annelere bebek bohçası hediye edildi.

Aynı zamanda bohçalara Diyanet Başkanlığı yayınlarından bir adet Kur’an-ı Kerim’de eklenerek dünyaya gözlerini açan bebeklerin ilk Kur’an-ı Kerimlerine sahip olmaları amaçlandı.

Hz. Ali 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri ve velileri tarafından hazırlanan bebek bohçalarının ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılarak ailelerin mutluluklarına ortak olunduğunu ifade eden Kars İl Müftüsü Hamza Bayram, Türkiye Diyanet Vakfı’nın bu tür çalışmalarına destekçi olan Hz. Ali 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencilerine, velilerine, öğreticilerine ve TDV Kars Kadın Kollarına teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.