1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta Kütüphane Haftası kutlandı
Kars’ta Kütüphane Haftası kutlandı

Kars’ta Kütüphane Haftası kutlandı

57. Kütüphane Haftası Kars’ta çeşitli etkinliklerle kutlandı.

A+A-

Volkan KARABAĞ

57. Kütüphane Haftası, Kars İl Halk Kütüphanesi ve Atatürk Çocuk Kütüphanesi’nde kutlandı.

Her yıl Mart ayının son haftasında kutlanan Kütüphane Haftası’nda Kars İl Halk Kütüphanesi’nde; Kars Cezaevi’ndeki mahkumların yaptığı el sanatları sergisi açıldı. Kars İl Halk Kütüphanesi’nde Şehit Okan Koç İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine “İksir” ve Hasan Harakani Anadolu Lisesi öğrencilerine “Kırımlı” adlı filmin gösterimi ile Mehmet Akif İlköğretim Okulu öğrencilerinin kütüphane turu ve bilgilenmeleri yapıldı.

Ayrıca kutlamalar çerçevesinde çok kitap okuyan okuyuculara ödül töreni yapıldı. Ödül töreninde Kütüphane Müdürü Mehtap Çantay hafta ile ilgili konuştu ve Ece Nur Aktaş tarafından masal anlatımı yapıldı.

Konferans Salonundaki misafirlere sıra dışı okurlar belgeseli gösterildi. Sonrasında Kars İl Halk Kütüphanesi’nin çok okuyan okuyucularına ödülleri ve başarı belgeleri verildi. Daha sonra Atatürk Çocuk Kütüphanesi’nin çok okuyan okuyucularına ödülleri başarı belgeleri verildi. Ayrıca Atatürk Çocuk Kütüphanesi’nce 31.03.2021 tarihinde 120 kadar öğrenciye online kütüphane hizmetleri konusunda konferans verildi.

kars’ta-kutuphane-haftasi-kutlandi-(1).jpgkars’ta-kutuphane-haftasi-kutlandi-(2).jpgkars’ta-kutuphane-haftasi-kutlandi-(3).jpgkars’ta-kutuphane-haftasi-kutlandi-(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.