1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kars’ta "Kurumlar Arası Futbol Turnuvası" start aldı
Kars’ta "Kurumlar Arası Futbol Turnuvası" start aldı

Kars’ta "Kurumlar Arası Futbol Turnuvası" start aldı

Kars’ta düzenlenen "Kurumlar Arası Futbol Turnuvası" oynanan açılış müsabakasıyla başladı. 

A+A-

CEM DAŞDELEN

Turnuvanın açılış vuruşunu TFF İl Temsilcisi Metin Rıza Akıl ve Kars’ta spora yıllarca emek veren Namık Kasapoğlu yaparak müsabakada karşılaşan takımlara başarılar dilediler. 
TFF ve ASKF ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kars’ta her yıl düzenlenen "Kurumlar Arası Futbol Turnuvası"nın açılış müsabakası İl Özel İdare ve Karayolları arasında yapıldı. Karşılaşmayı 2-1 Karayolları takımı kazandı.
Düzenlenen turnuvaya il dışından çok sayıda Karssporuna emek veren futbolcuda katıldı.
Sporun barış, dostluk ve kardeşlik olduğu vurgusu yapılan müsabakada, karşılıklı hakemler ve takım kaptanları birbirlerine çiçek verdiler.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat, turnuvaya katılan tüm kurumlara başarılar dileyerek, takımların centilmence birbirleriyle mücadele etmesini istedi.
TFF İl Temsilcisi Metin Rıza Akıl ve ASKF Başkanı Burhan Taş, yaptığı açıklamada, turnuvaya 16 kurumun katıldığını belirterek, şunları söyledi: "Sporun evrenselliği ve kardeşlik ilkesinden hareket ederek kamu kurum ve kuruşları, sivil toplum örgütleri gibi Kars'ın dinamiklerini taşıyan, belirli yaş gruplarının bir araya gelerek spor yapmalarını sağlamak; bedensel, zihinsel, psikolojik ve geçmişteki arkadaşlıkları tekrar canlandırıp sosyalleşme adına katkıda bulunarak, boş vakitlerini spor alanlarında tüketmelerine yardımcı olmak için hazırlanmış bir çalışmadır. Turnuvada kurumlarımızı kaynaştırmak, dostluklar kurmalarını sağlamayı da amaçlıyoruz. Takımlarımızın centilmence birbirleriyle mücadele edeceği ve ekip çalışmasını güçlendireceği turnuvayı başlatmış bulunuyoruz. Turnuvaya katılan tüm kurumlarımıza başarılar diliyoruz" 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.