1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta ki yetkililer saat kaç?
Kars’ta ki yetkililer saat kaç?

Kars’ta ki yetkililer saat kaç?

Dünyanın birçok kentinde sembol olan ve bu nedenle insanların buluştuğu adres, saat kulesi Kars’ta da olmasına rağmen kullanılamamakta.

A+A-

Volkan KARABAĞ  

Kars Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu binasının üstünde bulunan işlevsiz kule, geçtiğimiz yıllarda dönemin Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu tarafından saat kulesine dönüştürülmüştü. Belediye Başkanlığı süresince saat kulesinin rutin bakımları Belediye tarafından yapılmıştı. Ancak yetkililer aradan geçen zaman zarfında bu saat kulesini yıllardır unutmuş ve kaderine terk etmiş vaziyette.

Karadağ ve Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddelerinin kesiştiği yerde bulunan mülkiyeti Kars Milli Eğitim Müdürlüğüne ait ve Halk Eğitim Müdürlüğü olarak hizmet veren, kentimizin en yüksek noktasında bulunan Kars Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulunun üstünde bulunan saatler yapımından bir süre sonra durdu. Sorumlu yetkililer tarafından bakımı yapılmayan saatler yıllardır işlevsiz bir vaziyette bekletiliyor.

Dünyanın birçok kentinde sembol ve bu nedenle insanların buluştuğu adres olan saat kuleleri ilimizde de olmasına rağmen kullanılmamakta.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.