1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta kar, tipi ve buzlanmadan tırlar yolda kaldı
Kars’ta kar, tipi ve buzlanmadan tırlar yolda kaldı

Kars’ta kar, tipi ve buzlanmadan tırlar yolda kaldı

Kars-Ardahan ve Kars-Iğdır kara yolu kar, tipi ve buzlanma nedeniyle yolda kalan tırlar yolu ulaşıma kapattı.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Kars’ta etkili olan kar yağışı ve tipi sürücülere zor anlar yaşattı. Kent genelinde etkili olan kar yağışı ve tipi sonrası Kars-Iğdır kara yolu üzerindeki Digor ilçesi yakınlarında 4 tır ve Kars-Ardahan kara yolu üzerindeki 2 bin 212 rakımlı Sakaltutan geçidinde 2 tırın yolda kalması nedeniyle yol ulaşıma kapatıldı.

Bölgeye Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü ve Kars İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekipleri sevk edildi. Ekiplerce yapılan çalışma sonucu tırlar yol kenarına çekildi. Bölgede tuzlama çalışması yapan ekiplerin yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından Kars-Iğdır kara yolu ve Kars-Ardahan kara yolu ulaşıma açıldı.

Polis ekipleri sürücülerin buzlanmaya karşı uyarılarda bulunarak, tır sürücülerini de zincirsiz yola çıkmama uyarısında bulundu.

kars’ta-kar,-tipi-ve-buzlanmadan-tirlar-yolda-kaldi-(1).jpgkars’ta-kar,-tipi-ve-buzlanmadan-tirlar-yolda-kaldi-(2).jpgkars’ta-kar,-tipi-ve-buzlanmadan-tirlar-yolda-kaldi-(3).jpgkars’ta-kar,-tipi-ve-buzlanmadan-tirlar-yolda-kaldi-(4).jpgkars’ta-kar,-tipi-ve-buzlanmadan-tirlar-yolda-kaldi-(5).jpgkars’ta-kar,-tipi-ve-buzlanmadan-tirlar-yolda-kaldi-(6).jpgkars’ta-kar,-tipi-ve-buzlanmadan-tirlar-yolda-kaldi-7.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.