1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta kablo hırsızı 1 şahıs yakalandı
Kars’ta kablo hırsızı 1 şahıs yakalandı

Kars’ta kablo hırsızı 1 şahıs yakalandı

Kars’ta bir işyerinden 60 bin TL değerinde 225 metre uzunluğunda yer altı kablosu çalan 1 şüpheli şahıs Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğinin yaptığı çalışmalarda yakalandı.

A+A-

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlileri Karadağ Mahallesi Vali Hüseyin Atak Bulvarı üzerinde faaliyette bulunan bir iş yerinin deposundan 60 bin TL tutarındaki 225 metre uzunluğunda yer altı kablosunun çalınması olayı ile yapılan detaylı çalışmalarda 1 şahsın olayı gerçekleştirdiği tespit etti.

Yapılan operasyon neticesinde şahıs yakalanarak sevk edildiği adli mercilerce “Adli Kontrol ve Yurt Dışı Çıkış Yasağı” kaydıyla serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Kars Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçluyla mücadelemiz kararlılıkla devam edecek olup; suçun işlenmeden engellenmesine yönelik vatandaşlarımızın huzur, sükûn ve güvenlikleri için 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalarımız tüm kadromuzla aralıksız devam edecektir” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.