1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta İYEP Eğitim Seminerleri başladı
Kars’ta İYEP Eğitim Seminerleri başladı

Kars’ta İYEP Eğitim Seminerleri başladı

​​​​​​​İlkokullarda Yetiştirme Programı (İYEP) Kars’ta başladı.

A+A-

Volkan KARABAĞ

İlkokullarda Yetiştirme Programı (İYEP) kapsamında görev yapacak olan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, 3. ve 4. sınıf öğretmenlerine yönelik eğitim seminerlerinin ilki Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda yapıldı.

Toplantıya, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Beyazoğlu ve Ali Cengiz Birdal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve sınıf öğretmenleri katıldı.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Cengiz Birdal tarafından seminerde sunum ve bilgilendirme yapıldı.

İlkokullarda 3. ve 4. sınıfa devam eden; okuma-yazma-anlama becerileri ile doğal sayılar-doğal sayılarda dört işlem kazanımlarına yeterli düzeyde ulaşamayan öğrencilerin bu kazanımlara ulaşmalarını sağlamak için geliştirilen İYEP programı bu öğretim yılı boyunca devam edecek.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından diğer ilçelerde yapılacak bilgilendirme toplantıları Ekim ayının son haftasına kadar, Öğrenci Değerlendirme Aracı –ÖBA tüm ilkokul 3. ve 4. Sınıf öğrencilerine uygulanacak ve programa alınması kesinleşen öğrenciler için 160 saatlik eğitim planlamaya göre Kasım ayının ilk haftasında başlayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.