1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars'ta, "Hayata Başlarken" Projesiyle depremzede aileye ziyaret gerçekleştirildi
Kars'ta, "Hayata Başlarken" Projesiyle depremzede aileye ziyaret gerçekleştirildi

Kars'ta, "Hayata Başlarken" Projesiyle depremzede aileye ziyaret gerçekleştirildi

Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Kadın Kolları tarafından İl Müftülüğü öncülüğünde başlatılan “Hayata Başlarken” adlı proje kapsamında Kars'ta misafir olan depremzede aileye ziyaret gerçekleştirildi. 

A+A-

Proje kapsamında depremden etkilenerek Kars'a misafir olarak gelen ve doğum yapan depremzede aileye TDV Kars Şubesi Kadın Kolları tarafından ziyaret gerçekleştirilerek bebek bohçası hediye edildi. 

Aynı zamanda bohçalara Diyanet işleri Başkanlığı yayınlarından "Ailemiz ve Çocuğumu Büyütürken" adlı eserler konuldu. 

Hayırsever vatandaşların destekleriyle hazırlanan bebek bohçalarının depremzede aileye ulaştırılarak ailenin yaralarını bir nebze olsun sarmayı amaçladıklarını ifade eden Kars İl Müftüsü Hamza Bayram, “Yardımlaşma ve dayanışma ruhunun zirveye çıktığı Ramazan ayında hayırseverlerimizin destekleriyle hazırladığımız bebek bohçasını ilimizde misafir olarak bulunan depremzede ailemizin yeni doğan bebekleri için ulaştırmış bulunuyoruz. Türkiye Diyanet Vakfımızın bu tür çalışmalarına her zaman destekçi olan hayırsever vatandaşlarımıza, TDV Kars Kadın Kolları üye ve gönüllülerine teşekkür ediyorum. " şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.