1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta “hatalı park” tartışması karakolda bitti!
Kars’ta “hatalı park” tartışması karakolda bitti!

Kars’ta “hatalı park” tartışması karakolda bitti!

Kars’ta bir olaya giden polis ekipleri ile taksici arasında ani fren yaparak hatalı park sorunu nedeniyle tartışma çıktı. Çıkan tartışmada taksici ve polis ekipleri karşılıklı olarak birbirlerinden şikayetçi oldu.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Olay, bugün öğlen saatlerinde Halitpaşa Caddesinde meydana geldi. S.E. idaresindeki taksi sağ şeritte aniden fren yaparak durarak çift sıra park yaptı. Haber merkezine gelen bir ihbarı değerlendirmek için seyir halinde olan polis ekip aracındaki memurların “ani fren neden yapıyorsun, hatalı park ettin” anonsu üzerine iddiaya göre; “eczaneden ilaç alacağım, müsaade et” ifadesinin ardından taksici ile polis arasında tartışma çıktı.

Çıkan tartışmanın büyümesinin ardından olay yerine gelen polis ekipleri taksici S.E.’yi ve araçta bulunan E.Ö.’yü önce sağlık kontrolüne daha sonra ifadeleri alınmak üzere önce karakola götürdü.

Taksici S.E.’nin de polis ekiplerinden şikayetçi olduğu olay ile ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

kars’ta-polis-ve-taksici-hatali-park-yuzunden-tartisti!-(1).jpegkars’ta-polis-ve-taksici-hatali-park-yuzunden-tartisti!-(3).jpegkars’ta-polis-ve-taksici-hatali-park-yuzunden-tartisti!-(3)-001.jpegkars’ta-polis-ve-taksici-hatali-park-yuzunden-tartisti!-(4).jpegkars’ta-polis-ve-taksici-hatali-park-yuzunden-tartisti!-(2).jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.