1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta hastalar ambulansla gelerek oy kullandılar
Kars’ta hastalar ambulansla gelerek oy kullandılar

Kars’ta hastalar ambulansla gelerek oy kullandılar

Kars’ta, hasta iki kişi oy kullanmak üzere Sağlık Müdürlüğüne bağlı ambulansla oyunu kullanacağı okula geldi.

A+A-

Kars Kafkas Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Nöroloji Servisinde yatmakta olan Metin Doğanay ve Genel Cerrahi Servisinde yatmakta olan Suat Akbayır, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde oy kullanmak üzere Mihralibey İlkokuluna ambulans ile geldi. Yakınlarının ve 112 Acil Servis personellerinin yardımıyla ambulanstan indirilen Metin Doğanay 1118, Suat Akbayır ise 1119 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Oy kullanımından sonra açıklama yapan Doğanay, “Oyumu kullandığım için memnunum, hakkımızda hayırlısı, biz vatandaşlık görevimizi yaptık. Gelen insanlarda memlekete hayırlı şeyler yaparsa memnun oluruz” dedi.

Akbayır ise vatandaşlık görevini yaptığını söyledi. 

Oy kullanımından sonra Doğanay ve Akbayır ambulansla tekrar tedavi gördükleri Kafkas Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi götürüldü.

kars’ta-hastalar-ambulansla-gelerek-oy-kullandilar,-(1).jpgkars’ta-hastalar-ambulansla-gelerek-oy-kullandilar,-(2).jpgkars’ta-hastalar-ambulansla-gelerek-oy-kullandilar,-(3).jpgkars’ta-hastalar-ambulansla-gelerek-oy-kullandilar,-(4).jpgkars’ta-hastalar-ambulansla-gelerek-oy-kullandilar,-(5).jpgkars’ta-hastalar-ambulansla-gelerek-oy-kullandilar,-(6).jpgkars’ta-hastalar-ambulansla-gelerek-oy-kullandilar,-(7).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.