1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kars’ta Harbiler 36 tribün yapmayı bıraktı
Kars’ta Harbiler 36 tribün yapmayı bıraktı

Kars’ta Harbiler 36 tribün yapmayı bıraktı

Kars 36 Spor Futbol takımını yıllardır sırtında taşıyan Harbiler 36 Taraftarlar Gurubu tribün yapmayı bıraktıklarını açıkladı.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

‘Bu şehrin bir avuç delisi’ olarak artık yorulduklarını söyleyen Harbiler 36 taraftarlar gurubu adına açıklama yapan Mahir Acay, sitemde bulundu.

Artık bundan sonra Kars 36 Spor’un maçlarında susacaklarını be bu şehrin kendilerini bu kararı almaya mecbur ettiğini söyleyen Acay yaptığı açıklamada; “Değerli Kars Halkı, biz Harbiler 36 yani bu şehrin bir avuç delisi; yıllardır bir mücadele yürütmeye çalışıyoruz. Cebimizden, canımızdan veriyoruz. Yeri geliyor ailemizden ödün veriyoruz. Yeri geliyor geceler boyu uykusuz kalıyoruz. Bütün bunların hepsi maddi ve dışarıdan görülen şeyler. Birde manevi kısmı var bu işin; takımı düşün, maçı düşün, tribünü düşün, futbolcunun moralini düşün, kimseyi kırmamayı ayarla derken…

Bizlerde insanız YORULDUK! Şehrin yarısı sadece ‘helal olsun gençlere’ deyip bir parçamız olmadı. Diğer yarısı ‘deli’ dedi güldü geçti.

Bizler Harbiler36 olarak yaptığımız toplantı sonrası şu kararı aldık. ‘Biz artık çok yorulduk, ÇEKİLİYORUZ, bu demek değildir ki yok oluyoruz her kim ki bu tribünü ayağa kaldırmak isterse bizler arkasında yer alacağız. Ama maalesef artık önde yürüyüp yıprananlar olmayacağız çünkü yıpranacak bir tarafımız kalmadı. Bugüne kadar bize emek vermiş bütün ağabeylerimize, kardeşlerimize çok teşekkür ederiz. Umarız takımımız bu sene ki hedeflerini gerçekleştirecektir. ELVEDA...”dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.