1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta göçmen çocuklara kışlık yardım yapıldı
Kars’ta göçmen çocuklara kışlık yardım yapıldı

Kars’ta göçmen çocuklara kışlık yardım yapıldı

Uluslararası Koruma ve Geçici Koruma kapsamında Kars’ta ikamet eden çocuklara kışlık kıyafet yardımı yapıldı.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Kars Valiliği ile Türkiye Yardım Severler Derneği Kars Şubesi Başkanlığı’nca Uluslararası Koruma ve Geçici Koruma kapsamında Kars’ta ikamet eden çocuklara kışlık kıyafet yardımı yapıldı. Kars Valiliği Göç İdaresi Müdürlüğü’nde düzenlenen programda Vali Yardımcısı Serdar Demirhan, Türkiye Yardım Severler Derneği (TYSD) Kars Şubesi Başkanı Yasin Aşkın Yıldırım ve İl Göç İdaresi Müdürü Hikmet Andiç, göçmenlerin çocuklarının kışlık kıyafetlerini verdi.

TYSD Kars Şubesi Başkanı Yasin Aşkın Yıldırım, “Göçmenlerin Türkiye ve bayrak sevgileri görülmeye değerdi. Bu durumu gördükçe mutluluğumuz ve şevkimiz daha da artıyor. Bayrağımıza kendi bayrakları gibi sahip çıkıyorlar. Onların yoksul durumuna üzüldüğümüz gibi ülkemizi sevmelerinden dolayı da mutlu oluyoruz. Bundan sonra da desteklerimiz sürecek.” dedi.

Kışlık mont ve bot alan ailelerin mutlulukları gözlerinden okunurken, Vali Yardımcısı Serdar Demirhan ve TYSD Kars Şubesi Başkanı Yasin Aşkın Yıldırım, bu tür yardımların ihtiyaç duyulduğu müddetçe yapılacağını belirttiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.