1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta, Gaziler onuruna yemek verildi
Kars’ta, Gaziler onuruna yemek verildi

Kars’ta, Gaziler onuruna yemek verildi

Kars’ta Gaziler Günü nedeniyle Kars Valiliği tarafından Gaziler onuruna yemek verildi.

A+A-

Kur’an-ı Kerim tilaveti, şehit ve gaziler için duada bulunulması ile başlayan yemek programda, Kars Valisi Türker Öksüz, AK Parti Kars Milletvekilleri 65’inci hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve TBMM Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç tarafından birer konuşma yapıldı.
Vali Türker Öksüz, konuşmasında, cennet vatanımız için en değerli varlığı olan canlarını ortaya koyan ve bu özverinin nişanını bedeninde gururla taşıyan gazilerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Ülkemizin güvenliğini sağlamak adına geçmişte yedi düvele karşı verilen mücadelenin bir benzerinin bugün de FETÖ, PKK, PYD, KCK, YPG ve DAEŞ gibi emperyalist güçlerin terör maşalarına karşı verildiğini belirten Vali Öksüz, yüce milletimizin, bugüne kadar bu vatan uğruna milyonlarca şehit ve gazi verdiğini söyledi.
Vali Öksüz, vatanını ve kutsal saydığı değerleri korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen gazilerimizin, ülkemizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleri olduğunu ifade etti.
Devlet olarak her zaman gazilerin yanında olduklarını ve onların derdine derman olmaya, sıkıntılarına çözüm üretmeye, hüzün ve sevinçlerinizi paylaşmaya hazır olduklarına dikkat çeken Vali Öksüz, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm şehit ve gazilerimize olan minnet ve şükran duygularını dile getirdi.
Düzenlenen programa, Vali Türker Öksüz, Kars Milletvekilleri 65’inci hükümet UDH Bakanı Ahmet Arslan, TBMM Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyon Başkanı Prof. Dr.Yunus Kılıç,14’üncü Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcısı Albay Erdal Altın, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, Vali Yardımcıları Tahsin Aksu, Mehmet Zahid Doğu, İl Jandarma Komutanı Hidayet Arıkan, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, kamu kurum-kuruluşlarının yöneticileri, gaziler ile gazi aileleri katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.