1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta fuhuş operasyonu: 43 gözaltı
Kars’ta fuhuş operasyonu: 43 gözaltı

Kars’ta fuhuş operasyonu: 43 gözaltı

​​​​​​​Kars Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğince yapılan fuhuş operasyonunda 43 kişi gözaltına alındı...

A+A-

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince İl genelinde yürütülen planlı çalışmalar sonucunda, Kars il merkezinde fuhuşa aracılık ve yer temin eden 5 şahıs ile Kars'ta fhuş yaptıkları tespit edilen 8 'i yabancı uyruklu toplam 13 kadın ve bu kadınlarla fuhuş yaptığı tespit edilen 25 şahıs olmak üzere toplam 43 şahıs 07.02.2018 tarihinde Kars Asayiş Şubenin yapmış olduğu planlı operasyon sonucunda yakalandı.

Bu suça yer temin ettiği tespit edilen 1 şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, yabancı uyruklu 2 bayan şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Fuhuş yaptıkları tespit edilen yabancı uyruklu bayanlardan 4'ü gerekli işlemlerin ardından sınır dışı edildi, diğer 4 bayanın sınır dışı işlemleri devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Halkımızın güven ve huzur ortamına yönelik olarak , suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonra da bundan sonra da büyük bir hassasiyetle devam edecektir” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.