1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta fahiş fiyat artışı denetimleri aralıksız devam ediyor
Kars’ta fahiş fiyat artışı denetimleri aralıksız devam ediyor

Kars’ta fahiş fiyat artışı denetimleri aralıksız devam ediyor

11 ilimizde büyük yıkıma neden olan deprem faciasının olumsuz etkileri, Ülke genelinde olduğu gibi Kars’ta da devam ediyor.

A+A-

Felaketin ilk anlarından itibaren Kars halkı ile birlikte tüm kurumlar, siyasi partiler, STK ve odalar deprem bölgelerinde faciayı yaşayan vatandaşlarımıza yardım etmek için seferber oldu.

Bu arada depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, bazı fırsatçı esnaflar da yaşam malzemelerini fahiş fiyatlara satamaya başladı. Bu nedenle Ülke genelinde olduğu gibi Vali ve Belediye Başkan vekili Türker Öksüz’ün talimatlarıyla Kars’ta da fahiş fiyat denetimleri başlatıldı.

Kars’ta da deprem sonrasında acil ihtiyaç duyulan yaşam malzemelerden olan hazır gıda kolisi, battaniye, uyku tulumu, bebek maması, bot, mont, atkı, bere, eldiven ve hijyen malzemelerinin satışını yapan işyerlerine yönelik fahiş fiyat artışı denetimleri aralıksız devam ediyor.

Kars Valiliği koordinasyonunda Kars Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Maliye, Ticaret İl Müdürlüğü ve Kars Belediyesi Zabıta müdürlüğünden oluşan denetleme ekibi şehir merkezinde faaliyet gösteren bazı marketlerde denetimlerini sıklaştırdı.

Öte yandan marketlerde alışveriş yapan vatandaşların ise denetimlerinden memnun olduğu gözlendi.

karsta-fahis-fiyat-artisi-denetimleri-araliksiz-devam-ediyor-2.jpgkarsta-fahis-fiyat-artisi-denetimleri-araliksiz-devam-ediyor-3.jpgkarsta-fahis-fiyat-artisi-denetimleri-araliksiz-devam-ediyor-4.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.