1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars'ta Faaliyet Gösteren Otobüs Firmaları
Kars'ta Faaliyet Gösteren Otobüs Firmaları

Kars'ta Faaliyet Gösteren Otobüs Firmaları

Kars’a ulaşım için sıklıkla tercih edilen ve aynı zamanda ekonomik olan ulaşım alternatifi otobüs yolculuğudur. Kars’a ulaşım için tercih edilen otobüs firmalarını sizin için bir araya getirdik.

A+A-

Ülkemizin Doğu Anadolu Bölgesi’nde yer alan Kars, doğal ve tarihi ve kültürel güzelliklerin yanı sıra geçmişten günümüze farklı medeniyetlerin izlerini taşıyan eşsiz şehirlerimizden biridir. Yılın dört mevsimi ayrı bir güzelliğe bürünen Kars, her yıl on binlerce turiste de ev sahipliği yapıyor.

Ulaşım alternatifleri açısından oldukça gelişmiş bir şehir olan Kars’a hava yolu, demir yolu ve kara yolu ile ulaşım sağlanabiliyor. Kars ilimize Türkiye’nin birçok ilinden ve ilçesinden otobüs seferleri düzenleniyor. Kars otobüs bileti satın alabileceğiniz Kars merkezli hizmet veren ve Kars’a otobüs seferleri düzenleyen başlıca firmaları şöyle listeleyebiliriz.

Kars Merkezli Hizmet Veren Otobüs Firmaları

Kars Kalesi Turizm

2000 yılında Kars merkezli kurulan Kars Kalesi Turizm, 30’a yakın araçtan oluşan genç otobüs filosu ile İstanbul Kars otobüs seferleri başta olmak üzere Ankara, İzmir ve birçok ile otobüs seferleri düzenleyen bir otobüs firmasıdır. Kars Kalesi Turizm, yolcularına kaliteli bir seyahat deneyimi sunma amacıyla hizmetlerini sürekli yeniliyor ve geliştiriyor. 

Doğu Kars Turizm

1983 yılında Kars’ta yolcu taşımacılığı faaliyetlerine başlayan Öz Doğu Kars Turizm, Kars’ta hizmet veren ve Türkiye’nin İstanbul, İzmir, Düzce, Van, Erzurum, Erzincan gibi birçok iline seferler düzenleyen bir otobüs firmasıdır. Doğu Kars Turizm’in filosunda 20’den fazla araç yer alıyor. Firma, deneyimli personeli ile yolcularına konforlu ve güvenli bir seyahat imkanı sağlıyor. 

Kars Cengiz Turizm

Kars merkezli olarak 2016 yılında kurulan Kars Cengiz Turizm, Kars’tan Erzurum’a karşılıklı seferler düzenleyerek bu hatta düzenli olarak yolcu taşıyan bir otobüs firmasıdır. Kaliteli hizmet anlayışını ve müşteri memnuniyetini benimseyen Kars Cengiz Turizm, konforlu araçlardan oluşan filosu ve güler yüzlü personeli ile hizmet veriyor. 

Turgutreis Turizm

Turgutreis Grup tarafından Kars’ta kurulan Turgutreis Turizm, Konforlu araçlardan oluşan araç filosu ile İstanbul, İzmir, Ankara, Kocaeli, Erzurum, Erzincan, Kayseri, Amasya, Yozgat, Konya, Şanlıurfa, Tokat, Sivas, Gaziantep gibi birçok şehre seferler düzenleyen bir otobüs firmasıdır. Turgutreis Turizm, kurulduğu günden bu yana filosunu ve ulaşım ağını genişleterek ve hizmet kalitesini yükseltmeye devam ediyor. 

Kars merkezli otobüs firmalarının yanı sıra Türkiye genelinde hizmet veren ve Kars’a otobüs seferi düzenleyen başlıca firmaları şöyle sıralayabiliriz:

Iğdırlı Turizm

1989 yılında Iğdır’da kurulan Iğdırlı Turizm, İstanbul başka olmak üzere Adapazarı, Kocaeli, Düzce, Bolu, Tokat, Amasya, Çankırı, Kastamonu Kars, Erzurum, Erzincan gibi birçok ile otobüs seferleri düzenleyen bir firmadır. Iğdırlı Turizm, Kars’a otobüs seferi düzenleyen firmalardan biridir. Konforlu ve modern otobüslerden oluşan filosu ile hizmet veren Iğdırlı Turizm, kaliteli ve müşteri memnuniyeti esaslı hizmetleriyle yolcular tarafından Kars seyahatlerinde sıkça tercih edilmektedir. 

Aras Seyahat

Iğdır ve İstanbul merkezli kurulan ve yolcu taşımacılığı hizmeti veren Aras Seyahat, İzmir, Ankara, Erzurum, Erzincan, Amasya, Türkiye’nin birçok şehrine otobüs seferleri düzenliyor. Genç ve modern otobüs filosu, deneyimli ekibi ile hizmet veren Aras Seyahat, Kars’a otobüs seferi düzenleyen firmalar arasında yer alıyor. 

Bizim Iğdır Turizm

1991 yılında Iğdır’da kurulan Bizim Iğdır Seyahat, İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere, Erzurum, Kayseri, Yozgat, Erzincan, Bolu, Sivas gibi Türkiye’nin birçok otobüs seferleri düzenleyen bir otobüs firmasıdır. Kurulduğu günden bu yana ulaşım ağını ve araç filosunu genişleten ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmetleriyle ön plana çıkan firmanın Kars’a düzenli otobüs seferleri mevcut.  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.