1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. ​​​​​​​Kars'ta Elektrik Kesintisi
​​​​​​​Kars'ta Elektrik Kesintisi

​​​​​​​Kars'ta Elektrik Kesintisi

​​​​​​​Kars'ta arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması kapsamında kısmi elektrik kesintisi yapılacak.

A+A-

Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için Kars İli Merkez İlçesi Paşaçayır Mahallesi mevkiinde bulunan lojistik merkezine ait XLPE kablo çekimi ve fiziki irtibat bağlantısı çalışmalarından dolayı 12/11/2017 tarihi ve 10:00 - 12:00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır.

Kesintiden etkilenecek yerler; Cumhuriyet Köy, Kümbetli Köy, Salduz Beton, Dikme Köy, Akbaba Köy, Turcell, Vodafone, Avea Baz İstasyonları, Ağadeve Köy, Esenyazı Köy, Koçabahçe Köy, Verimli Köy, Çerme Köy, Küçükyusuf Köy ve Aslanizi Köyü.

Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için Kars İli Digor İlçesi Dağpınar Köyün mevkiinde Karayolların yol yapımı çalışmaları nedeni ile yeni direk dekimi çalışmalarından dolayı 13/11/2017 tarihi ve 09:00 - 15:00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır.

Kesintiden etkilenecek yerler; Şirin Köy, Şatıroğlu Köy, Yemençayır Köy, Türkmeşen Köy, Yaylaçık Köy, Nebiyurdu Köy, Akyayla Köy, Akçakale Köy, Gunindi Köy, Mahirbey Köy, Saklıca Köy, Saklıca Röle, Türkcell Baz İstasyonu ve Gülheyran Köyü.

Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için Kars İli Selim İlçesi Benliahmet Köyü mevkiinde bulunan Makimsan-Güneşyol Asfalt Şantiyesine ait hat başı ayırıcısında yapılacak çalışmalardan dolayı 12/11/2017 tarihinde ve 10:00 – 12:00 saatleri arasında kısmi enerji kesintisi  yapılacaktır.

Kesintiden etkilenecek yerler; Özgün Yapı, Makinsan, Petrol Ofisi, Yusuf Yelle Şantiyesi, Türkcell Baz İstasyonu, Vodafone Baz İstasyonu, Benli Ahmet Köyü, Çağlayan Köyü, Aydınalan Köyü, Maksutçuk Köyü, Başkaya Köyü, Kaynarlı Köyü, Hapanlı Köyü, Güdeli Köyü, Çığırgan Köyü, Botaş İstasyonu ve Yaylacık Köyü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.