1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta ekonomi toplantısı yapıldı!
Kars’ta ekonomi toplantısı yapıldı!

Kars’ta ekonomi toplantısı yapıldı!

Toplantıda; Kars'ın mevcut ekonomik durumu değerlendirilirken, genel olarak tarım, hayvancılık, turizm, ticaret-sanayi ve sınır ticaretinin geliştirilmesi konuları ele alındı.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Ekonomi toplantısı Kars Valisi ve Belediye Başkanı Türker Öksüz'ün başkanlığında Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. İlgili kamu kurumlarının yöneticileri ve STK temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda; Kars'ın mevcut ekonomik durumu değerlendirilirken, genel olarak tarım, hayvancılık, turizm, ticaret-sanayi ve sınır ticaretinin geliştirilmesi konuları ele alındı. Toplantıda, Lojistik Merkezin işlevinin artırılması için yapılması gereken çalışmalar istişare edildi.

Vali Öksüz başkanlığında düzenlenen toplantıya, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Murat Bakırhan, Ziraat Odaları Başkanı Adem Ertaş, SERKA Genel Sekreteri Nurullah Karaca, Ticaret Borsası Başkanı Metin Durmuş, MÜSİAD Kars Başkanı İsmail Gürsoy Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Namık Akça ve kurum amirleri katıldı.

ekonomi-masaya-yatirildi-1657001279.jpgekonomi-masaya-yatirildi-1657001281.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.