1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta demiryolcular asker selamı verdi
Kars’ta demiryolcular asker selamı verdi

Kars’ta demiryolcular asker selamı verdi

Kars’ta demiryolcular, Türkiye’nin güney sınırında terör örgütü PKK/PYD tarafından oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu ortadan kaldırmak amacıyla başlatılan “Barış Pınarı Harekatı’nda” görevli askerlere destek olmak için asker selamı verdi.

A+A-

Demiryolu Makinistleri Derneği (DEMARD) Kars Şubesinin düzenlediği “Barış Pınarı Harekatı’na” tam destek etkinliği TCDD personeli tarafından Kars Gar Binası önünde dualarla gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen destek etkinliğine STK temsilcileri ve çok sayıda TCDD personeli Türk Bayrakları ile katıldı.

Gazetecilere açıklama yapan TCDD Yolcu Hizmetleri Müdürü Muharrem Toraman, “Ülkemizin yakın zamanda Türkiye’nin güneyinde, ülkemizin ve insanımızın güvenliği için yapmış olduğu “Barış Pınarı Hareketi’ni” biz demiryolcular olarak destekliyoruz. Tüm Mehmetçiklerimizin yanında olduğumuzu buradan Dünyaya ilan ediyoruz. Haklı olduğumuz davada, sonuna kadar Mehmetçiklerimizle birlikte, onların iyi gününde ve kötü gününde yanlarında olacağız. Tüm Dünyaya diyoruz ki; biz haklıyız, çünkü ülkemizin güvenliği nedeniyle oradayız, yakın zamanda da başlatarak girdiğimiz bölgelerde ülkemize ne kadar zarar vermek istediklerini gördük. Mardin’e, Nusaybin’e ve diğer ilçelere attıkları bombalarla şehitlerimiz oldu. Bu terör örgütü sürekli aynı şeyleri birilerinin maşası olarak sürekli yapıyor, ülkemizin Mehmetçiği de onların haddini bildirmek için şuanda oradadır. İnşallah başarılı olacak. Bizde buradan hep birlikte asker selamı vererek Mehmetçiklerimizin yanında olduğumuzu, onlarla birlikte olduğumuzu söylüyoruz.” dedi.

Açıklamanın ardından Hafizpasa Cami İmamı Mehmet Sena Kara tarafından Şanlı ordumuzun yiğit Mehmetçiklerinin zafere ulaşması için dua okundu.

Program, katılımcıların Barış Pınarı Harekatına destek için asker selamı vermesiyle sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.