1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta Cumhuriyet Resepsiyonu verildi
Kars’ta Cumhuriyet Resepsiyonu verildi

Kars’ta Cumhuriyet Resepsiyonu verildi

​​​​​​​29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu, Kars Valisi Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan’ın ev sahipliğinde Öğretmenevinde yapıldı.

A+A-

Resepsiyon, Vali Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan’ın davetlileri kapıda karşılamasıyla başladı.

Vali Doğan, konuşmasında, aziz milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yedi düvele karşı göğsünü siper ederek kurduğu Cumhuriyetimizin 95’nci kuruluş yıldönümü büyük bir gururla kutladıklarını belirtti.

Doğan, yaşanılan sıkıntılı günlerin ardından kurulan Cumhuriyetimizin kazanımları sayesinde bugün büyük bir millet ve devlet olmanın gururunu yaşadığımızı söyledi.

Aziz şehitlerimizin kanları ve kahraman gazilerimizin fedakârlıklarıyla yurt edindiğimiz dünyanın en pahalı topraklarında bin yıldır var olduğumuzu ve bundan sonrada aynı şuurla bu topraklarda var olacağımızı vurgulayan Vali Doğan, bizlere hür ve bağımsız yaşama onuru veren tüm şehit ve gazilere Yüce Allah’tan rahmet diledi.

Vali Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan, masaları dolaşarak davetlilerle yakından ilgilendi.

Resepsiyona; Vali Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülüzar Doğan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Camgöz, Vali Yardımcıları Serdar Demrihan, Serhat Karabektaş, İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Kaymkamlar, İlçe Belediye Başkanları, protokol üyeleri, kurum müdürleri, askeri erkân, STK temsilcileri ile şehit aileleri, gazilerimiz ve basın mensupları katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.