1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta, cenaze taziye yemekleri kaldırılıyor
Kars’ta, cenaze taziye yemekleri kaldırılıyor

Kars’ta, cenaze taziye yemekleri kaldırılıyor

65. hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın öncülüğünde, Kars Valisi Türker Öksüz ve İlçe Kaymakamlarının destekleri ile Kars’ta cenaze taziye yemekleri kaldırılıyor.

A+A-

ERCÜMENT DAŞDELEN / Kars Medyası

Kars’ta, cenaze taziye yemeklerinin cenaze yakınlarını zor durumda bıraktığı ve kaldırılması birçok defa gündeme getirilmişti.
Amcası Necmettin Arslan’ın Kağızman’da taziyelerini kabul eden 65. hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kars Valisi Türker Öksüz ve İlçe Kaymakamlarının destekleri ile cenaze taziye yemeklerinin kaldırılmasını istedi.
Arslan, yaptığı açıklamada, “Durumu olanlar yemek veriyor. Fakat durumu olmayanlar zor durumda kalıyor. İnsanlar hem acıları ile uğraşırken birde bu 3 gün yemeği özelikle durumu olmayan insanları zor durumda bırakıyor. Bizler çok şükür durumu iyi olan bir aile olarak sayın Valimizin ve Kaymakamlarımızın destekleri ile böylesi bir duruma öncelik ediyoruz. Taziye kabulleri, okunan dualar bizim bölgemizin çok güzel bir geleneği. Böyle devam etmesi daha doğru olur” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.