1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta çalınan televizyon sahibine teslim edildi
Kars’ta çalınan televizyon sahibine teslim edildi

Kars’ta çalınan televizyon sahibine teslim edildi

Kars’ta yaklaşık 1 yıl önce bir evden çalınan televizyon polis ekipleri tarafından bulunarak sahibine teslim edildi.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği, Yenişehir, Şehitler ve Örnek Mahallesinde farklı tarihlerde 9 ayrı adreste hırsızlık yapan şahsı geniş çaplı araştırma sonucu ayakkabı izinden yakaladı.

Farklı adreslerden muhtelif ziynet eşyası, elektronik cihazlar ve para çalan şüpheli S.O., teknik ve fiziki takip sonucu polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyon sonucu yakaladı.

Yakalanan S.O. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şahıs ile birlikte ele geçirilen çalıntı bazı malzemeleri gerçek sahiplerine teslim ediyor.

Baba Mustafa Yıldız, oğlu Yusuf Can Yıldız ile birlikte yaklaşık 1 yıl önce Yenişehir Mahallesindeki ikametinden çalınan televizyonu teslim almak üzere Emniyet Müdürlüğüne geldi. Polis ekipleriyle görüşen Yıldız televizyonunu teslim alarak oğlu ile birlikte evine gitti.

1 yıl sonra televizyonuna polis ekiplerinin sayesinde yeniden kavuşan Mustafa Yıldız, yaptığı açıklamada, “Polis ekiplerine çok çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Çalınan televizyonumun bulunacağını biliyordum, inanıyordum gerçekten. Çalınan ilk günden bugüne kadar polis ekipleri olayı takip ediyorlardı, sürekli görüşüyorduk. Televizyonumun bulunmasından dolayı sevinçliyim.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.