1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars'ta bisiklet sezonu açıldı
Kars'ta bisiklet sezonu açıldı

Kars'ta bisiklet sezonu açıldı

Bisiklet tamircisi İlyas Ayırkan, yaz mevsimi ile birlikte bisiklet satışı ve tamirinin de başladığını ve işlerinin de iyi olduğunu söyledi.

A+A-

Volkan KARABAĞ 

Kars’ta yaz mevsimi ve okulların kapanmasıyla birlikte açılan bisiklet sezonu çocukların olduğu kadar tamirci ve satıcıların da yüzünü güldürdü.

Bisikletlerini tamir etmek ve yedek parça almak isteyenler tamircilere akın edince bisiklet tamircilerinin yüzü de gülmeye başladı.

Şehit Yusuf Bey Caddesinde bisiklet tamiri yapan İlyas Ayırkan, yaz mevsimi ile birlikte bisiklet satışı ve tamirinin de başladığını ve işlerinin de iyi olduğunu söyledi. Çok yoğun oldukları için işlerini yetiştirmekte zorluk çektiklerini dile getiren Ayırkan, “Bisikletlerde genel arıza, çatal kırılma, zincir kırılma gibi tamir gerektiren durumlar oluyor. Bir bisikletin tamiri yaklaşık 20 dakika sürebiliyor. Tamirine göre de 1 saat süren de oluyor. Ama çok fazla zaman alan tamirler de oluyor. Bisiklet süren çocuklarında yollarda dikkatli olmaları ve bisiklet frenlerini yaptırmaları gerekir. Sezonumuz bir süre daha böyle devam edecek.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.