1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta bayramlaşma
Kars’ta bayramlaşma

Kars’ta bayramlaşma

Kars Valiliği tarafından Cuma namazı çıkışı Evliya Camii’nde bayramlaşma düzenlendi.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Düzenlenen bayramlaşma programına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Valisi Rahmi Doğan, 14’ncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Turan İnan, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kafkas Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mükremin Özkan Arslan, AK Parti Kars Milletvekili adayı A.Fetah Çetinkaya, Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Kılıç, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın katıldı.

Bakan Arslan bayramlaşma programının ardından Ebu-l Hasan Harakani Hazretlerinin Türbesini ziyaret ederek dua etti.

Kazımpaşa Polis Karakolunu da ziyaret eden Bakan Arslan, polislerle bayramlaştı. Burada gazetecilere bir açıklama yapan Bakan Arslan, “Değerli İl Emniyet Müdürüm Ümit Bitirik sizin nezdinizde bütün arkadaşların bayramını tebrik ediyoruz, hayırlı bayramlar diliyoruz. Her zaman ki gibi kutsal olan görevinizin gereği siz nöbetlerdesiniz, milletimiz de sizlerin sayesinde daha rahat bayramlaşma yapıyor, yollarda daha rahat, emniyetli ve güvenli olarak seyir ediyor. İnşallah bu kutsal vazifede rabbim yar ve yardımcınız olsun.” dedi.

Bakan Arslan Diyarbakır’ın Sur İlçesindeki Hendek Operasyonunda şehit olan Özel Hareket Polisi Musa Yüce’nin eşi Hatice Yüce’yi de ziyaret ederek bayramlaştı.

Bakan Arslan daha sonra bayramlaşmak için sırasıyla AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezini, Sevgi Evleri, Engelsiz Yaşam Merkezini ve Jandarma Alay Komutanlığını da ziyaret etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.