1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta, Batıkan Gelekçi kumbarasındaki paraları depremzedelere bağışladı
Kars’ta, Batıkan Gelekçi kumbarasındaki paraları depremzedelere bağışladı

Kars’ta, Batıkan Gelekçi kumbarasındaki paraları depremzedelere bağışladı

Kars’ın Akyaka ilçesinde bir çocuk, merkez üssü Kahramanmaraş olan, 10 ilde hissedilen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerden etkilenenlere destek için kumbarasındaki paraları bağışladı.

A+A-

Ercüment DAŞDELEN

Akyaka İlçesine bağlı Küçük Aküzüm köyü Muhtarı Teoman Gelekçi’nin küçük torunu Batıkan Gelekçi, Kars Valiliği koordinesinde Akyaka Kaymakamlığı tarafından başlatılan yardım kampanyasına destek verdi.

Depremzedeler için başlatılan yardım kampanyasına katılan küçük Batıkan, Akyaka Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerinin köye gelmesiyle kumbarasındaki paraları bağışlamak istediğini iletti.

Kaymakamlık yetkilileri küçük Batıkan’ın yaşadığı eve giderek kurmbarayı açtı.

Kumbara içerisinden çıkan 350 TL’yi tutanak karşılığında teslim alan yetkililer Batıkan Gelekçi adına depremzedeler için açılan yardım kampanyası banka hesabına parayı yatırdılar.

Depremde hayatını kaybeden ve yaralananlar için çok üzüldüğünü belirten küçük Batıkan Gelekçi, tüm Türkiye’ye geçmiş olsun diledi.

Küçük Aküzüm Köyü Muhtarı Teoman Geleçi ise torunu Batıkan’ın kumbarasında biriktiği paraları bağışlamak istediğini söylemesi üzerine Akyaka Kaymakamlığı ile irtibata geçtiğini söyledi.

Muhtar Gelekçi, Kaymakamlık yetkililerinin köylerine gelerek 350 lirayı teslim aldıklarını ifade ederek, “Torunumun bu davranışı beni çok duygulandırdı. Tüm Türkiye ve Kars halkı tek yürek olarak depremzedelerin yardımına koşuyor. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah ülkemizi afetlerden korusun” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.