1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars'ta aracında ölü bulunan İbrahim Ömeroğlu toprağa verildi
Kars'ta aracında ölü bulunan İbrahim Ömeroğlu toprağa verildi

Kars'ta aracında ölü bulunan İbrahim Ömeroğlu toprağa verildi

​​​​​​​Dün aracının içerisinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden İbrahim Ömeroğlu için Kars Belediyesi önünde cenaze töreni düzenlendi.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Kars Belediyesinde şoför olarak çalışan İbrahim Ömeroğlu’nun cenazesi belediye önünde getirildiği sırada ailesi ve mesai arkadaşları gözyaşı döktü.

Ömeroğlu’nun öz geçmişinin okunmasının ardından konuşma yapan Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, bugün tüm belediye personeli olarak mesai arkadaşları İbrahim Ömeroğlu’nu son yoluculuğuna uğurlamanın üzüntüsü içerisinde olduklarını söyledi. Ömeroğlu’nun çok sevilen bir insan olduğunu söyleyen Karaçanta, kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve mesai arkadaşlarına da baş sağlığı ile sabır diledi.

Başkan Karaçanta’nın konuşmasından sonra Kars Belediye Başkan Yardımcısı Ferit Yenice’nin okuduğu duanın ardından Ömeroğlu Cenazesini Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ve Kars Belediye Eski Başkanı Naif Alibeyoğlu omuzlayarak cenaze arasına taşıdı. Ömeroğlu’nun cenazesi daha sonra İstasyon Mahallesi Camisine götürülerek öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Dün sabah aracının içerisinde hareketsiz bir şekilde bulunan İbrahim Ömeroğlu, ambulansla Kafkas Üniversitesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi kaldırılmış ve kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği bildirilmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.