1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta anne-oğul cinayetinin zanlıları tutuklandı
Kars’ta anne-oğul cinayetinin zanlıları tutuklandı

Kars’ta anne-oğul cinayetinin zanlıları tutuklandı

Adliye'ye sevk edilen anne ve oğlunun cinayet zanlıları tutuklandı.

A+A-

Kars’ta Figen Karadağ ve oğlu Mert Karadağ’ın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltında bulunan cinayet zanlısı M.S. ve A.S. ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

"Kasten adam öldürme" suçundan savcılık tarafından tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Mahkemesine çıkan M.S. ve A.S.'ye mahkeme heyeti tarafından tutuklu yargılanma kararı verildi.

Sağlık kontrolü için hastaneye getirilen cinayet zanlıları M.S. ve A.S.'ye koronavirüs testi de yapıldıktan sonra geniş güvenlik önlemleri altında daha sonra Kars T Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna götürüldü.

Adliye girişinde gazetecilere “pişmanım, olayla alakam yok.” ifadesini kullanan M.S. adliye çıkışında sessizliğini korudu.

kars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-tutuklandi-(1).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-tutuklandi-(2).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-tutuklandi-(3).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-tutuklandi-(4).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-tutuklandi-(5).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-tutuklandi-(6).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-tutuklandi-(7).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-tutuklandi-(8).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-tutuklandi-(9).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-tutuklandi-(10).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-tutuklandi-(11).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-tutuklandi-(12).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-tutuklandi-(13).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-tutuklandi-(14).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-tutuklandi-(15).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-tutuklandi-(16).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-tutuklandi-(17).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-tutuklandi-(18).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-tutuklandi-(19).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-tutuklandi-(20).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-tutuklandi-(21).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-tutuklandi-(22).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.