1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta Aile Haftası Etkinlikleri
Kars’ta Aile Haftası Etkinlikleri

Kars’ta Aile Haftası Etkinlikleri

15-21 Mayıs Aile Haftası kapsamında; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı öncülüğünde ülke genelindeki il Müdürlüklerinde etkinlikler yapıldı.

A+A-

DSİ 24. Bölge Müdürlüğü Konferans Salonunda da Aile Haftası kapsamında Kars Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü’nce de etkinlikler düzenlendi. Programa Vali Yardımcısı Vedat Yılmaz, İl Müdürleri, Kafkas Üniversitesi Öğretim Üyeleri, kamu çalışanları, dernek başkanları ve halk katıldı.

Ulu Önder Atatürk ve aziz şehitlerimiz adına saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program İl Müdürü Akın Oktay’ın açılış konuşması ile devam etti. Oktay konuşmasında Bakanlık olarak Aile Haftası’nın amacını açıkladı ve sadece aile haftasında değil her zaman ailelerin yanında olacaklarını belirtti.

Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. İkram Çınar, “Medyanın Aile Üzerindeki Etkisi” konulu sunumunda medyanın aile üzerindeki fayda ve zararlarından bahsetti. Teknolojik gelişmelerin ve medyanın aile içi iletişimi yok etmesi gibi önemli konulara değinerek katılımcıları bilgilendirdi.

Yine Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Ahmet Özmen “Aile İletişiminde Annenin Rolü 2konulu sunumu ile annenin aile içindeki öneminden ve yerinden bahsetti. Annelerin çocukları ile yeterince ilgilenmesi ve böylece aile geleneğinin gelecek nesillere daha sağlıklı bir şekilde ulaşacağını vurguladı. Kadınların ve gençlerin ilgi gösterdiği program Ailenin önemi ve ailenin ne demek olduğu konusunda tüm katılımcıları bilgilendirdi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen “Benim Gözümde Ailem” konulu kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere Vali Yardımcısı Vedat Yılmaz başta olmak üzere İl Müdürleri ve Öğretim Üyeleri tarafından ödülleri dağıtıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.