1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta Ahmet Arslan Bulvarı Niçin Kapatıldı?
Kars’ta Ahmet Arslan Bulvarı Niçin Kapatıldı?

Kars’ta Ahmet Arslan Bulvarı Niçin Kapatıldı?

​​​​​​​Kars’ta tam da “ ikinci yol da hizmete girdi” derken ana yola bağlantı sağlayan noktada kavşak olmadığı gerekçesiyle alınan ani bir kararla Ahmet Arslan Bulvarı trafiğe kapatıldı.

A+A-

Kars’ın şehirler arası bağlantı yolları bir bir yapılırken vatandaşlarda bu güvenceyle yeni güzergahlarda yeni işletmeler açmaya başladılar.

Ahmet Arslan Bulvarı da bunlardan biri. Yolun yapımının tamamlanması ve hizmete sokulmasıyla birlikte başta petrol istasyonu olmak üzere bir dizi yenilik için vatandaş harekete geçti.

Zamanında yapılmayan “Kavşak” bir anda gündeme geldi ve sözde çözüm olarak da yolun kapatılması tercih edildi.

Neyi ne şekilde nasıl düşündüler bilinmez ama kamuoyuna bile açıklama gereği duymadan açık olan yolun kapatılması vatandaşların da tepkisine neden oldu.

Vatandaşlar, kavşağın neden önceden düşünülmediğini, düşünüldü ise yolun acilen trafiğe neden açıldığı, yatırımcıların önünü kesen yol kapatılmasına neden geçildiğini merak ediyor.

Vatandaşlar ayrıca, eğer yapılacaksa kavşağın yapımına ne zaman başlanılacak, mağduriyet ne zaman giderilecek, halk ne kadar daha yolun kapatılmasını isteyecek konularının da açıklanmasını istiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.