1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta 81 umuma açık yer denetlendi
Kars’ta 81 umuma açık yer denetlendi

Kars’ta 81 umuma açık yer denetlendi

Kars İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, “Tombala ve Kumar Uygulaması-3” gerçekleştirdi.

A+A-

Volkan KARABAĞ 

Türkiye genelinde 81 ilde yapılan tombala ve kumar uygulamasına Kars’ta 19 ekip ve 63 polis memuru katıldı. Kars İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin akşam saatlerinde başlattığı operasyon gece geç saatlere kadar devam etti. Kahvehane, dernek ve kooperatif adı altında işletilen yerlere yönelik yapılan uygulamada 603 kişinin GBT kontrolü yapılırken, 81 umuma açık yer denetlendi. Uygulamalar sırasında aranan 2 kişiye 5326 sayılı kanunun 34.maddesinden işlem yapılarak toplam 306 TL idari para cezası, 1 iş yerine 4207 sayılı kanuna muhalefetten 2 bin 104 TL idari para cezası uygulandı.

Konuyla ilgili olarak Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Toplumuzun huzur, güven ve sağlığını tehdit eden suç ve suçlularla etkin mücadelemiz kesintisiz olarak devam edecektir.” denildi.

kars’ta-81-umuma-acik-yer-denetlendi!-(1).jpgkars’ta-81-umuma-acik-yer-denetlendi!-(2).jpgkars’ta-81-umuma-acik-yer-denetlendi!-(3).jpgkars’ta-81-umuma-acik-yer-denetlendi!-(4).jpgkars’ta-81-umuma-acik-yer-denetlendi!-(5).jpgkars’ta-81-umuma-acik-yer-denetlendi!-(6).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.