1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta 65 yaş üstü için “Vefa Sosyal Destek Grubu” oluşturuldu
Kars’ta 65 yaş üstü için “Vefa Sosyal Destek Grubu” oluşturuldu

Kars’ta 65 yaş üstü için “Vefa Sosyal Destek Grubu” oluşturuldu

Kars Valisi Türker Öksüz’ün başkanlığında 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlıkları olan vatandaşlar için “Vefa Sosyal Destek Grubu” oluşturuldu.

A+A-

İçişleri Bakanlığınca yayınlanan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanlara sokağa çıkma yasağı genelgesi doğrultusunda Kars Valisi Türker Öksüz’ün başkanlığında “Vefa Sosyal Destek Grubu” oluşturuldu.

Konuyla ilgili Valilik Toplantı Salonunda toplantı gerçekleştirildi. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

Oluşturulan destek grubu, evlerinden çıkamayan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak. Ayrıca 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların 112-155-156 numaraları aramaları istendi.

Vali Türker Öksüz başkanlığındaki toplantıya, Vali Yardımcıları Mehmed Zahit Doğu ve Tahsin Aksu, Belediye Başkan Vekili Mehmet Boçnak, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, İl Jandarma Komutanı Hidayet Arıkan, Sağlık Müdürü Zakir Lazoğlu, AFAD İl Müdürü Oktay Ayğan, İl Müftüsü Yusuf Eviş, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdür Vekili Doğan Yıldız, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Çiğdem Aydın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Burulday, Kızılay Şube Başkanı Sıddık Demir ve Diyanet-Sen Kars Şube Başkanı Ebubekir Keleş katıldı.

Öte yandan İlçelerde de Kaymakamlar başkanlığında Vefa Sosyal Destek Grubu” oluşturuldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.