1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta 46 yabancı uyruklu yakalandı 
Kars’ta 46 yabancı uyruklu yakalandı 

Kars’ta 46 yabancı uyruklu yakalandı 

Kars’ta, Türkiye’ye kaçak giriş yapan 46 kişi yakalandı. Yakalanan 46 kişi yapılan işlemlerinin ardından sınır dışı edildi. 

A+A-

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yabancılar Büro Amirliği ekiplerince Türkiye’ye illegal yollardan giriş yapan yabancı uyruklu kişilerin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sürüyor. 
Yabancılar Büro Amirliği’nce yürütülen çalışmalarda, Eski Otogar ve Hapan mevkii çevresinde 41 Afganistan, 5 Pakistan uyruklu olmak üzere toplam 46 kişi yakalandı. Yakalanan yabancı kişilere kişi başı 3 bin 589 TL. olmak üzere toplamda 165 bin 094 TL idari para cezası uygulandı. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan 46 kişi daha sonra sınır dışı edildi. 
Öte yandan konuyla ilgili Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Kars İl Emniyet Müdürlüğü olarak halkımızın güven ve huzur ortamına yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir” denildi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.