1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta 3 harfli marketlerde fahiş fiyat denetimi yapıldı
Kars’ta 3 harfli marketlerde fahiş fiyat denetimi yapıldı

Kars’ta 3 harfli marketlerde fahiş fiyat denetimi yapıldı

Son günlerde kamuoyunda ‘3 harfli marketler’ olarak bilinen zincir marketlere yönelik fahiş fiyat denetimleri Kars’ta da yapılıyor.

A+A-

Son günlerde kamuoyunun gündemini meşgul eden üç harfli marketlere yönelik yapılan denetimlerde 5 marketin mühürlenmesinin ardından Ağrı’da da Ağrı Belediyesi zabıta ekiplerince yapılan denetimlerde 5 zincir marketin mühürlenerek faaliyetlerine ara verilmesinin yankıları sürüyor.

Bugün, Kars’ta da faaliyet gösteren söz konusu zincir marketlerde, Kars Valiliği koordinasyonunda fahiş fiyat denetimleri yapıldı. Kars Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Maliye, Ticaret İl Müdürlüğü ve Kars Belediyesi Zabıta müdürlüğünden oluşan denetleme ekibi yoğun mesai harcadı. Ekipler, zincir marketlerin reyonlarında satışa sunulan ürünlerin üzerindeki fiyatları kayıt altına aldı. Ekipler, denetimlerinde kasa - raf fiyat uygunluğu, hijyen, son kullanma tarihi kontrolü ve ruhsat denetimleri de yaptı. Bazı gazetecilerin de eşlik ettiği denetimlerin, Kars Valiliği koordinasyonunda devam edeceği öğrenildi.

Öte yandan marketlerde alışveriş yapan vatandaşların ise denetimlerinden memnun olduğu gözlendi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.